Friday, January 8, 2010

LIttle Hobbies XD



Bazen hayataki kucuk eglenceler en cok hatirliyacagin sey olur :D mesala benim en cok sevdigim kucuk seyler televisyondaki dizilerim :D Sharpie kalem koleksiyonum da var! iste nedense bunlari buyuk seylerden daha cok seviyorum!

5 comments:

  1. Bu harika bişey. Hiç bozma kurabiyecik. Her zaman küçük şeylerle mutlu ol. Ama bunun tersi olmasın e'mi? Küçücük şeylerden mutsuz olanlar çok mutsuz olurlar:)
    Yeni bloğun çok güzel olmuş, cıvıl cıvıl. Güle güle yaz.
    Muck

    ReplyDelete
  2. aferim benim akilli kurabiyeme... hem bazen plansiz yasadiklarimiz planlayip yasadiklarimizdan daha bile keyif verebiliyor degil mi?

    ReplyDelete
  3. Kurabiyecik yeni blogunu çok beğendim...Yazılarını heyecanla bekliyorum.Sevgilerrrr

    ReplyDelete
  4. Küçük mutluluklar beraberinde büyük mutluluklara yol alır Ayşe Elif cim.Senki bize bu yaşında küçük objelerinle mutluluğunu paylaşıyorsun ileride kimbilir bize hangi mutluluklarını anlatacaksın.Mutlu olmayı biliyorsun yunus kızı.O kalemler senin düş dünyanı bize anlatması dileği ile blog çalışmalarının takipcisiyim bundan böyle.
    Nilly

    ReplyDelete
  5. Elifcim ne güzel bir blog hazırlamışsın. Bana da bir yol gösterinde ben de hazırlayım bir blog. yazılarını bekliyorum kaç senedir sizi göremediğim için çok hoş oluyor bu sayede sizden haberler alıyorum.
    Küçük şeylerden mutlu olmak hayattan zevk almanın ve güzel yaşamanın ilk şartı. Sen çözmussun hayatı. Biz de Tuna ile beraber Zack ve Cody izliyoruz buyuk bir zevkle. Ben Codyi Tuna zacki seviyor:)
    sevgiler
    idil (Nötestik)

    ReplyDelete